hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ 4

Op de foto:
Achter v.l.n.r.: Rik Wiertz (leider), Danny Stommen, Ken Slangen, Roel Degens, Patrick Linsen, Xavier Vaessen, Peter Wiertz, René Wiertz en Roy Weijers.
Voor: Mario Possen, Chris Opstals, René Spijkers, Jordy Degens, Tim Ortmans, Tom Wiertz, Patrick Stommen en Noël Souren.
Niet op de foto: Paul Wings (leider, grensrechter), Jelle Theeuwen,  Roy Kisters en Roel Brassé.

Trainingstijden

Donderdag: 20.00-21.30 uur Veld B of Veld A (1/2)

Contactpersonen

Rik Wiertz
Rik Wiertz
Coach
t. 06 - 52 37 73 65
e. rikwiertz@hotmail.com
Paul Wings
Coach en grensrechter
t. 06 - 11 43 11 86
e. fjew@xs4all.nl
 
Datum Type Wedstrijd Uitslag Aanvang Locatie Scheidsrechter
24-11 C WDZ 4 - FC Gulpen 2 0 - 1 10:00 Sportpark Neerhagerbos Jurgen Spork Verslag
WDZ 4 IN EXTREMIS TEN ONDER
WDZ 4 – FC Gulpen 2 0-1 Zondag 24 november 2019
Het vierde elftal speelde zondag een goede partij tegen de reserves van de FC Gulpen. Er werden weinig kansen weggegeven, maar er werden ook weinig kansen gecreëerd. Het spel speelde zich voornamelijk op het middenveld af en in de zestienmeter gebieden bleven de uitstekende doelmannen aan het hoofd van de verdediging heer en meester.
Gaande de tweede helft moest het vierde door blessures gedwongen geregeld gaan wisselen, maar ook toen werd niets weggegeven. Echter twee minuten voor tijd sloeg het noodlot toe. Een diepe bal werd door een aanvaller van FVC Gulpen opgepakt en hij passeerde de laatste man en keeper en schoof de bal beheerst in het lege doel. WDZ wist hierop in de korte resterende tijd geen antwoord meer te geven.

LINK NAAR DE FOTO'S