hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ O19

Op de foto:
Achter v.l.n.r.: Frank Heijnen, Timo Bröcheler, Kay Ritt, Sem Sodermans en Ties Baggen.
Midden: Luuk Habets (assistent trainer), Tom van Heijningen, Jordy Franssen, Pelle Bindels, Joep Dreessen, Rik Tieben en Ralph Schepers (trainer).
Voor: John Bindels (leider/grensrechter), Jacco Horbach, Jesse Lipperts, Max Hamers en Jos Hamers (leider/grensrechter).
Op de foto ontbreken: Tren Heuts, Jan Willem Bisselink en Kjell Bessems.

Selectie

Joep Dreessen, Tren Heuts, Kay Ritt, Frank Heijnen, Timo Bröcheler, Jacco Horbach, Max Hamers, Jan-Willem Bisselink, Jesse Lipperts, Rik Tieben, Tom Heijningen, Kjell Bessems, Pelle Bindels en Ties Baggen.

Trainingstijden

Maandag: 19.30-21.00 uur Veld C Donderdag: 20.00-21.30 uur Veld A (1/2)

Contactpersonen

Ralph Schepers
Ralph Schepers
Hoofdtrainer
t. 06-53 36 96 46
e. r.schepers@live.nl
Jos Hamers
Jos Hamers
Leider/grensrechter
t. 06-13047013
e. jos.nicole.hamers@home.nl
Luuk Habets
Luuk Habets
Assistent trainer
t. 06-15198046
e. luukhabets111@gmail.com
John Bindels
John Bindels
Leider/grensrechter
t. 06-52189585
e. jenjbindels@hetnet.nl
 
Datum Type Wedstrijd Uitslag Aanvang Locatie Scheidsrechter
05-10 C WDZ O19-1 - BMR/SNC O19-1 2 - 1 14:30 Sportpark Neerhagerbos Jurgen Spork Verslag
WINST IN EXTREMIS
WDZ O19 – BMR/SNC O19 2-1
Op zaterdagmiddag stuitte de O19 op BMR/SNC O19. De O19 is al enige weken in de winning mood met drie overwinningen in de strijd om de KNVB beker en winst in de eerste competitiewedstrijd. Vandaag was het niet anders, beide partijen waren aan elkaar gewaagd en er ontspon zich een voor het talrijke publiek aantrekkelijke wedstrijd. De gasten kwamen op een 0-1 voorsprong, maar nog voor de rust trok Jan Willem Bisselink de stand weer gelijk.
Na de thee golfde het spel op en neer en had WDZ een groter aandeel in de kansen. Een gelijkspel leek de uitkomst te worden, maar dat was buiten Frank Heijnen gerekend, kort voor het laatste fluitsignaal schoot hij vanaf zestien meter de winnende treffer binnen.
Los van het resultaat, een mooie wedstrijd om naar te kijken.

FOTO'S
26-10 C WDZ O19-1 - Krijtland O19-1 3 - 0 14:30 Sportpark Neerhagerbos Jurgen Spork Verslag
WDZ O19-1 HOUDT DRIE PUNTEN OP DE BOCHOLTZERHEIDE
WDZ O19-1 – Krijtland O19-1 3-0 Zaterdag 26 oktober 2019
Op 26 oktober stond de derde competitiewedstrijd voor de O19 op het programma, thuis tegen SJO Krijtland, een samenwerking tussen de voetbalverenigingen Gulpen, Margraten en Sibbe. Zowel Krijtland (7 uit 3) als onze jongens (6 uit 2) hadden nog geen wedstrijd verloren.
Vanaf de aftrap was het veldoverwicht voor de gastheren waaruit te weinig kansrijke doelpogingen werden gecreëerd. Zelfs met een overtal situatie, wegens een tijdstraf voor een speler van Krijtland, lukte het de mannen van WDZ niet om gevaarlijk te worden. Krijtland hanteerde vaak de lange bal wat zo af en toe leidde tot gevaarlijke situaties voor het WDZ doel. Diep in de eerste helft wist Frank Heijnen de stugge verdediging van Krijtland alsnog te verschalken en stond de 1-0 op het scorebord.
Na rust was het spelbeeld niet anders, veel balbezit met schaarse doelpogingen. Een compliment voor het verdedigende werk is op z’n plaats, Krijtland wist namelijk niet de gelijkmaker te forceren. Circa 10 minuten voor tijd lukte het Jesse Lipperts om de score naar een veilige marge te tillen. De mannen van Krijtland gaven hun verzet zichtbaar op waar Tren Heuts dankbaar gebruik van maakte en de 3-0 scoorde. Met 9 uit 3 zijn wij op dit moment het enige team zonder puntverlies. Met veel zelfvertrouwen gaan wij volgend weekend de confrontatie aan met SV Hulsberg de nummer 4 met 7 uit 3, wederom een geduchte tegenstander.
 
In de bekercompetitie zijn de mannen van de O19 ook nog actief. Tegenstander van deze wedstrijd, die nog vastgelegd dient te worden, is eersteklasser NEC’92. Een mooie uitdaging tegen een hoger geklasseerde!
Foto's: Wim Lauvenberg.

LINK NAAR DE FOTO'S
06-11 B WDZ O19-1 - NEC'92 O19-1 3 - 3 20:00 Sportpark Neerhagerbos René Flekken Verslag
WDZ 019 BEKERT VERDER
WDZ O19-1 – NEC ‘92 O19-1 3-3
WDZ wint na strafschoppen,  6 november 2019
Na enige malen uitstel van de wedstrijd was het op woensdag 6 november toch zo ver. De WDZ O19-1 nam het in de tweede bekerronde op tegen eerste klasser NEC O19-1 uit Hoensbroek, een ploeg nog zonder puntverlies in zijn klasse.
De thuisploeg kwam op voorsprong door een doelpunt van Tom van Heijningen. Maar voor rust werd het nog 1-2, omdat de gasten twee keer na een standaardsituatie wisten te scoren, eerst na een vrije trap en de tweede keer na een corner.
Na rust drong WDZ aan, maar uit een snelle counter over de rechter flank viel de 1-3. WDZ liet het hoofd niet hangen en bleef aandringen. Nog voor het halfuur stond weer een gelijke score op het scorebord. Timo Bröcheler kreeg de bal van een tegenstander in de voeten gespeeld en aarzelde geen moment en pakte het cadeautje keurig uit. Even later werd na een korte combinatie in het middenveld Tren Heuts de diepte ingestuurd en hij verzilverde de kans op bijzonder fraaie wijze. In het laatste kwartier veranderde niets meer in de stand en beide teams mochten aan de penaltyserie beginnen. Na de reguliere serie van vijf telden beide ploegen vier treffers. De eerste twee om en om waren raak, in de tweede serie werd door NEC gemist en toen Max Hamers de zevende strafschop onberispelijk binnenschoot was de ontlading groot. In het kleedlokaal en de kantine werd nog een klein feestje gebouwd. Proficiat mannen.