hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ O13-2

Op de foto:
Achter v.l.n.r.: Ron Schmets (trainer), Milan Schmets, Terence Janssen, Arjan Osmani, Simon van Iperen, Simon Waelen en Mika Sleijpen.
Midden: Noah Ramakers, Myrthe Ortmans, Zoë Lankhorst en Nico Franssen.
Voor: Job Keulen (trainer), Staf Souren, Noah Dritty, Milan Eichhorst en Albert Lankhorst (trainer). 
 

Trainingstijden

Maandag: 18.00 - 19.15 uur Veld C
Donderdag: 18.30 - 19.45 uur Veld A

Contactpersonen

Ron Schmets
Ron Schmets
Trainer
t. 06-29296401
e. ronschmets@gmail.com
Albert Lankhorst
Albert Lankhorst
Trainer
t. 06-51100765
e. albertlankhorst@gmail.com
Job Keulen
Job Keulen
Trainer
t. 06-46902663
e. jobkeulen0608@gmail.com
Thijs Ingwersen
Thijs Ingwersen
Coach
t. 06-19931777
e. th.ingwersen@gmail.com
 
Datum Type Wedstrijd Uitslag Aanvang Locatie Scheidsrechter
01-09 B WDZ O13-2 - ZW '19-SVS-Sp '25 O13-2 4 - 1 09:30 Sportpark Neerhagerbos Verslag
Zaterdag 1 september 2018
Eindelijk is het zover, het seizoen is weer begonnen en we trappen af met een bekerwedstrijd. Na 3 trainingen en een oefenwedstrijd van O11 naar O13, mogen we nu voor de echt op het grote veld.
In de 2de minuut al de eerste overtreding van WDZ kant, Simon v I. maakt halverwege op het veld hands, het zullen wel nerven zijn geweest. Beide teams zijn gewaagd aan elkaar, dus na 20 minuten staat het dan ook nog 0-0.
Langzaam neemt WDZ meer het initiatief, een schot uit de 2de linie wordt binnen de 16 meter gekeerd met een hand, strafschop voor WDZ. Terence J. neemt de verantwoordelijkheid en neemt de strafschop. Helaas slecht ingeschoten en gekeerd door de keeper. Ook de rebound was niet op de goal.
De tegenstander gelooft er weer een beetje in en valt opnieuw aan. De verdediging van WDZ houdt stand en weet de bal weer naar voren te spelen. Simon W. maakt een geweldige rush langs de zijlijn, komt naar binnen en ziet Terence J. vrij staan. Deze maakt de misser van de strafschop weer goed en jaagt de bal achter de keeper van ZW‘19/SVS/SC‘25, 1-0 en dat was tevens de ruststand.
Na de rust gaat WDZ door, waar ze voor de rust mee zijn gestopt, druk zetten en naar voren voetballen. Simon W. vergroot de score naar 2-0. Dan komt de tegenstander weer akelig dicht bij onze doelman Noah D., die ook diverse inzetten weet te keren, maar de rappe spits van ZW‘19?SVS/SC‘25 weet toch de bal in de goal te schieten, 2-1.
Na de aftrap gaan weet WDZ het verschil weer op 2 te krijgen, Noah R. schiet de bal van ver over de keeper. 3-1. En de honger naar doelpunten is nog steeds niet gestild Terence J. weet zijn 2de van de dag te maken en de eindstand op 4-1 te zetten.
Spelers van WDZ O13, ga zo door!
08-09 B RKHBS O13-2 - WDZ O13-2 4 - 5 Verslag
WDZ O13-2 BEKERT DOOR
RKHBS begint sterk aan de wedstrijd of is het meer dat WDZ dit toelaat? De thuisploeg komt geregeld ver op de helft van WDZ, wat dan ook resulteert in een 2-0 achterstand. We komen eigenlijk niet op de helft van RKHBS, toch weten we een aansluittreffer te maken. Bij een moment van sterk voetballen, tikken en samenspelen van WDZ weet Myrthe O. toch weer WDZ in het zadel te helpen. Helaas van korte duur, RKHBS blijft drukken en weet voor rust de stand nog op 3-1 te brengen.
In de rust krijgt de groep een mentale boost. Eerder het duel aangaan en RKHBS niet meer laten voetballen is het motto.
RKHBS neemt de aftrap en brengt direct de stand op 4-1. Tjonge, jonge, wat een domper. Maar dan …, de knop gaat om. Eerder duels aangaan, duels winnen, 200% geven, samenspelen, alles klopt. Noah R. schiet de bal ver over de keeper, waarna Terence J. alleen nog maar hoeft in te tikken. 4-2. Mika dringt het strafschopgebied binnen en wordt neergehaald, strafschop. Myrthe O. gaat er voor staan en jaagt de bal ver recht naast de keeper in de touwen, 4-3.
RKHBS voelt het vuur aan de schenen en gaat sterk wisselen. WDZ blijft beter, RKHBS komt niet uit het eigen strafschopgebied. Terence J. friemelt de bal met veel effect toch weer tussen de palen, onhoudbaar voor de keeper, 4- 4.
Maar nog steeds niet genoeg. Laatste 20 seconden, Staf poeiert van 16 meter tegen een verdediger, bal gaat ver de lucht in, na de stuit draait deze bal over de keeper, 4-5 en eindsignaal. Wat een wedstrijd en wat een apotheose.
Niet alleen de spelers die hierboven zijn genoemd, maar allemaal hebben we 200% gegeven om dit resultaat te behalen.