hoofdsponsor
subsponsoren

JEUGDKAMP JUNIOREN 2019, EEN GESLAAGD EVENEMENT

Op 24 mei zijn wij met 32 jeugdleden en 7 leiders vertrokken naar Kinrooi. alwaar intrek werd genomen in jeugdverblijf Woutershof. Een prachtige locatie in een bosrijke omgeving met o.a. een voetbalveldje en een kampvuurplek, waar snel door de jongens hout werd gesprokkeld om het kampvuur metershoog op te stoken.
Het voetvolleybalnet van WDZ werd opgehangen en de ballen gingen snel uit de ballenzak. Gezien het uitstekende weer hebben wij al onze geplande buitenactiviteiten kunnen uitvoeren: zwemmen in en zeilen, kanoën, sub borden en vlotbouw op de Maasplassen. Natuurlijk stonden er ook voetbalactiviteiten op het programma zoals latje trap, voetvolley en voetbalbiljard. Een heuse kienavond stond ook op het programma natuurlijk geïnspireerd door het succes van de kienavonden bij WDZ die ons kamp financieel mede mogelijk maken. Nogmaals dank hiervoor. De voetbalkennis en WDZ weetjes werden bij onze spelers ook getest. Een boeiende quizavond werd net niet gewonnen door de leiders.
Zondag namiddag hebben we samen de start van de Formule 1 gekeken en na een weekend met weinig slaap vertrokken naar WDZ waar wij het super geslaagde weekend hebben afgesloten met friet en zuurvlees.
Een schitterend WDZ weekend zit er helaas op. Geniet van onze foto‘s en filmpjes!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina