hoofdsponsor
subsponsoren

WE GAAN WEER VOETBALLEN

Het eerste elftal gaat zondag op bezoek bij vv Vaesrade. De club speelt op kunstgras, dus er bestaat een gerede kans dat er gespeeld kan worden. Het 2e, 3e, en de vrouwen spelen thuis, de kans op doorgaan van deze wedstrijden is heel klein. Onze velden liggen er slecht bij en zijn onbespeelbaar. De thuiswedstrijden gaan inderdaad niet door!
Voor de mannen van trainer René Küpper betekent de wedstrijd in Vaesrade de eerste in de terugronde. In de openingswedstrijd van het seizoen speelde WDZ thuis met 1-1 gelijk. Drie punten zouden nu zeer welkom zijn om de blik naar boven te blijven richten, maar het zal niet makkelijk worden tegen deze stugge tegenstander.
De dames van de wandelclub gaan weer te voet naar Vaesrade. Vorig seizoen bleek de buitenring op 200 meter van het sportcomplex een onneembare horde, we hebben ons nu laten vertellen dat er inmiddels een fiets- en voetgangersbrug is aangelegd. Voor wie wil meewandelen, om half tien vertrekt de groep vanaf huize Schepers op de Bocholtzerheide.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina