hoofdsponsor
subsponsoren

JO15 en JO13 WINNAAR HALLENMASTERS 2016!!

Op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 december namen de teams JO15-1, JO15-2, JO13-1 en JO13-2 deel aan het gerenommeerde boardingtoernooi "Hallenmasters" in Stein welk elk jaar georganiseerd wordt door RKSV De Ster.
We mogen gerust spreken van heel mooie resultaten van onze jeugdige spelers.

 


Als onderdeel van het winterprogramma nam de JO15-1 op dinsdag deel aan het toernooi van de standaardteams en de JO15-2 op woensdag aan het toernooi van de reserveteams.
In een poule van 5 teams werden wedstrijden van 10 minuten gespeeld waarbij de JO15-1 op dinsdag 3 wedstrijden won en 1 wedstrijd gelijk speelde tegen teams die uitkomen in de eerste klasse en hoger waardoor men zich rechtstreeks kwalificeerde voor de finale. In de finale werd er gespeeld tegen een regioteam United 046 met technisch zeer vaardige spelers binnen de gelederen maar onze mannen lieten zich niet gek maken en hielden zich aan de van te voren uitgestippelde tactiek. In een fysiek harde wedstrijd vonden de mannen van United 046 geen oplossing om de verdediging van WDZ te omspelen waardoor de frustratie bij de tegenstander steeds verder toenam. Hier werd door onze mannen op het juiste moment dankbaar gebruik van gemaakt en sloegen 2x toe waardoor de finale met 2- 0 werd gewonnen en de welverdiende beker in ontvangst genomen mocht worden.

Op donderdagochtend was de WDZ JO13 aan de beurt. De teams speelden onder de naam WDZ A en WDZ B als mixteams van JO13-1 en JO13-2.
Na 3 overwinningen en 1 nederlaag in de poulewedstrijden mocht team A gaan spelen voor plek 3 en 4. Na 10 minuten was het 1-1. Toen volgde de strafschoppenserie, elk team 3 strafschoppen. Wat daarna volgde, was nog nooit gebeurd tijdens het Hallenmasterstoernooi. Na de eerste 6 strafschoppen was de stand 3-3. Vervolgens werd om en om een strafschop genomen. Na de 22ste strafschop wist WDZ de buit dan toch binnen te halen, eindstand 12-11. Petje af voor de spelers.
WDZ B speelde in de andere poule. Ze gingen voortvarend van start, maar leden een fikse nederlaag in de 1ste wedstrijd. In de volgende wedstrijd toch weer kopjes omhoog en ze wonnen de tweede wedstrijd. Met een zeer sterk Kerkrade West en EVV, beide 9 punten na 3 wedstrijden, in de poule was voor WDZ B een 3de plaats in de poule het hoogst haalbare. Desalniettemin een goed resultaat in deze sterke poule.Bron: Pr-cie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina