hoofdsponsor
subsponsoren

SEIZOENSOPENING EN KICK-OFF JUBILEUMJAAR WDZ

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en traditiegetrouw wordt dat gestart met de seizoensopening. Maar dit jaar is niet zomaar een jaar. Na afloop van het voetbalseizoen 2018-2019 viert WDZ haar zestigjarig jubileum! En dat jubileumjaar gaan we op 24 augustus intiem en sfeervol aftrappen, met een mini-festival!
Om 19.00 uur wordt gestart met een miniveldtoernooi. En alle leden worden uitgenodigd om hieraan mee te doen! Alle deelnemers – of je nou van het eerste, tweede, derde, vierde, vrouwenteam, de veteranen, veterinnen, walking-footballers, bestuurslid, de wandelclub, de kaarters, maandagploeg of Alfa-vrienden bent – worden gemixt in een aantal teams. Deze teams gaan op een vriendschappelijke en sportieve wijze de strijd met elkaar aan. Toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom!
Het toernooi zorgt er voor dat de spieren opgewarmd zijn en dat is maar goed ook, want vanaf 21.00 uur is het dansen geblazen! Maar niet voordat het jubileumjaar officieel is aftrapt. Want bij een jubileum horen uiteraard een prachtig logo, een krachtige slogan en een knallende openingsactie!
Nadat deze onthuld zijn, dompelen we ons onder in festivalsferen. Met live-muziek, dj, sfeervolle aankleding, een buitenbar en een foodtruck zijn alle ingrediënten voor een prachtige opening van het jubileumjaar aanwezig. Kortom, dit wil je niet missen!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina