hoofdsponsor
subsponsoren

SJRAVELRUN4FUN SEIZOENAFSLUITING O11 EN O12

Op de laatste speeldag van de Regio-cup stond ook de seizoenafsluiting op het programma voor onze toppers van de O11 en O12. Rond de klok van 13.00 uur werd met 21 kinderen vertrokken richting Restaurant Bergzicht Vijlen in Vijlen. Hier werden we warm verwelkomd en werden we getrakteerd op frieten, snacks en een drankje. Vervolgens werden we aan de rand van het Vijlenerbos opgewacht door Jordy Bergmans van It's your sport uit Vijlen. Jordy had speciaal voor ons een Sjravelrun4fun uitgezet.

KLIK OP Lees meerNa een warming-up werd er in looppas vertrokken richting de Heimansgroeve. Hier kregen de teams de opdracht om samen, hand in hand, een steil parcours af te leggen. Dit was erg spannend gezien de hoogte die overwonnen moest worden. Dat bleek ook uit de kreten die soms door de groeve klonken.
Vervolgens gingen we weer in looppas richting Cottessen voor de volgende opdracht. Hier moesten de teams proberen om met behulp van een over de Kleine Geul gespannen touw de overkant te bereiken, zonder natte voeten te krijgen. Bij de derde opdracht moesten de teamleden elkaar helpen om vanuit het water, langs een naar beneden hangend net, omhoog te klimmen. Dit leverde een mooi samenspel van teamwork en hilarische momenten op.
Vervolgens dienden de teams als echte militairen onder een net door tijgeren. De voorlaatste opdracht was abseilen. Gezien de steile helling moest je beslist geen last hebben van hoogtevrees.
De laatste opdracht was het afleggen van een parcours door de Kleine Geul. Al vlug stonden de meeste kinderen tot aan hun schouders in het water en genoten zij van een lekkere verkoeling.

Bij het eindpunt werd nog een groepsfoto gemaakt en kregen de kinderen nog iets te eten en te drinken. Gezien de grote fysieke inspanning van vandaag hadden de kinderen (en uiteraard ook de begeleiders) dit zeer zeker verdiend.

Jordy van It's your sport uit Vijlen en Simone van Fysio- en Oedeemtherapie Simone Lange uit Gulpen werden middels een heel luid applaus van de kinderen en leiders bedankt voor de organisatie van deze zeer geslaagde activiteit. Bekijk de foto‘s om een indruk te krijgen van een geweldige middag.
De leiders werden vervolgens nog door de kinderen verrast met een leuke attentie. Ondanks dat het seizoen, met alle beperkingen, niet zo verlopen is zoals we hadden gehoopt, mogen we zeker terugkijken op een geslaagd seizoen met heel veel alternatieve activiteiten.

Hierbij willen wij dan ook de kinderen bedanken voor hun motivatie, spelvreugde en vooral het plezier dat zij uitstraalden. Uiteraard ook een dank je wel aan de ouders voor hun positieve ondersteuning. Op naar een nieuw seizoen.
Deze seizoensafsluiting betekent niet, dat er niets meer te beleven is bij WDZ. De komende periode staan nog talrijke activiteiten op het programma. Check dus regelmatig jullie groepsapp, nieuwsbrieven, website en/of Facebook.
Leiders O11 en O12Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina