hoofdsponsor
subsponsoren

1E WDZ WEBINAR MET GUUS PELZER

Helaas gunnen de huidige tijden het ons dit seizoen niet om onze sponsoren en sympathisanten fysiek te kunnen ontmoeten op onze jaarlijkse WDZ Sponsoravond. Daarom presenteert de sponsorcommissie op 31 mei aanstaande het eerste WDZ Webinar via ons eigen YouTube-kanaal.
En zoals een bekend Nederlands filosoof ons leerde: "elk nadeel heb z'n voordeel", want vanwege het digitale karakter van de bijeenkomst kunnen we deze avond nu ook toegankelijk maken voor geïnteresseerde WDZ-leden en -volgers, waar dat doorgaans vanwege plaatsgebrek niet mogelijk is.
Onze gast tijdens het webinar is de heer Guus Pelzer, algemeen directeur van Waterschapsbedrijf Limburg.
Deze in Bocholtz geboren ervaren bestuurder deelt in het webinar graag zijn persoonlijke ervaringen, uitdagingen en visie op management en leiderschap met jullie. Ook zal hij vragen beantwoorden die jullie via de chatfunctie aan hem kunnen stellen.
Daarnaast zal WDZ-voorzitter Huub Schepers aan het woord komen om jullie bij te praten over de ontwikkelingen binnen onze vereniging in dit nagenoeg voetballoze corona-jaar.
Vanzelfsprekend zal het WDZ Webinar zodanig zijn ingericht dat voor alle betrokkenen op locatie wordt voldaan aan de actuele covid-richtlijnen.
Ondanks alle noodzakelijke beperkingen belooft het dus opnieuw een dynamische en interessante avond te worden, precies zoals jullie dit van ons zijn!
Heel graag tot maandagavond!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina