hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ SPONSORAVOND 2017

WDZ hield op maandag 29 mei de jaarlijkse sponsoravond op een bijzondere locatie, Huize Damiaan, misschien beter bekend als het klooster op de Plaar, waarin nu de International Butler Academy is gevestigd.
De gasten werden buiten al op bijzondere wijze ontvangen door de butlers in opleiding. In de feestzaal stonden de koffie en de gebakjes klaar. Rond de klok van half acht kon Roger Wetzels de gasten officieel welkom heten. Hij gaf vervolgens het woord aan de eerste spreker, Robert Wennekes, eigenaar-directeur van de Butler Academy.De heer Wennekes schetste zijn weg van restauranthouder naar zijn huidige positie. Na zijn opleiding in Engeland werkte hij bij de familie Swarowski (kristal) en op de Amerikaanse ambassade. Bij het afscheidsdiner van Bill Clinton moest hij noodgedwongen het dessert opdienen op kousenvoeten, door het lange staan waren zijn voeten flink opgezwollen.
Een spectaculair onderdeel van zijn verhaal vormde de line up van de voltallige groep butlers in opleiding. De butlers stelden zich voor en het bleek dat ze werkelijk uit alle windstreken van de wereld komen.
Hij sloot af met te zeggen dat in de dienstverlening absoluut noodzakelijk is, dat de service van A tot Z klopt. Je mag geen steken laten vallen.
Na de pauze was het woord aan Marco Boogers, die de gasten meenam op de VVV trap omhoog. De Venlose voetbalclub bereidt zich voor op het komend seizoen in de eredivisie. Met een budget tussen de zes en zeven miljoen willen ze de klus gaan klaren. Het is een fiks karwei om de organisatie op orde te krijgen, de financiën rond te breien en op sportief vlak het benodigd spelersmateriaal en de voetbaltechnische staf bijeen te halen. Marco hoopt het volgend seizoen het aantal partners (van sponsors spreekt men niet meer) te kunnen uitbreiden. Hierbij wil men zeker over de grens blijven kijken.
Vervolgens sprak voorzitter Huub Schepers de aanwezigen toe. Hij haalde enkele punten aan uit de verhalen van de sprekers en plaatste deze in het licht van de voetbalvereniging. Hij vertelde in het kort iets over de huidige stand van zaken bij WDZ en over de ambities van de voetbalclub. Om deze ambities waar te kunnen maken heeft WDZ de sponsors hard nodig en hij dankte dan ook de aanwezige sponsors voor hun steun aan de vereniging.
Ter afsluiting van het sprekersgedeelte dankte Roger Wetzels de sprekers, die een kleine attentie mochten ontvangen.
De gasten bleven daarna nog enkele uurtjes gezellig nababbelen onder het genot van een hapje en een drankje.


Bron: PR Commissie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina