hoofdsponsor
subsponsoren

AFSLUITING WD2.0MER

We gaan op dinsdag 31 augustus ons uitgebreide programma van WD2.0MER afsluiten. En hoe kunnen we dat mooier doen dan met het overhandigen van de cheque van de opbrengst van de goede doelen actie WDZjwese teëge ALS. Als ambassadeur van de stichting ALS komt Sef Vergoossen naar WDZ om de cheque in ontvangst te nemen. Sef is tevens oprichter en voorzitter van de stichting Limburgse Ambassadeurs in de Sport. Liefst dertig jaar was Sef trainer, vanaf 1978 tot 2008 bij voetbalclubs als VVV, MVV, Roda JC en PSV, waarmee hij in 2008 kampioen van Nederland werd.
Op de avond zullen ook Carla en Henk Reinders met dochter Lyan en de organisatoren van WDZjwese teëge ALS aanwezig zijn. De ontvangst van de gasten op het Sportpark Neerhagerbos is vanaf 19.30 uur en even voor achten gaan we de cheque overhandigen.
We zullen op de slotavond van WD2.0MER zeker nog eens terugkijken op alle activiteiten die weer in de zomer zijn georganiseerd. Veel vrijwilligers zijn weer vele uren in de weer geweest om een groot aantal deelnemers in staat te stellen om te sporten, te bewegen, maar vooral om samen te zijn. Diep respect en veel dank hiervoor.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina