hoofdsponsor
subsponsoren

JEUGDKAMP WDZ JUNIOREN

De O15, O17 en O19 heeft het seizoen afgesloten met een bijzonder geslaagd kamp in Overpelt. De weergoden waren de deelnemers goed gezind, het was een mooi weekend waarbij alle activiteiten buiten hebben kunnen plaatsvinden.
Op de prachtige locatie ďDe Winner" in Overpelt maakten sport en spel het grootste deel van de dag uit. In de avond ging het kampvuur aan waar het tot diep in de nacht gezelligheid troef was. Voetvolleybal, voetbalgolf, voetbal Quiz, BBQ dat alles werd gedaan. Het hoogtepunt vormde het bezoek aan de Paint Ball arena in het naburige Leopoldsburg, waar circa 400 kogels per persoon op elkaar werden afgevuurd. De inhoud van een paintball balletje is gelatine. Het is milieuvriendelijk en niet schadelijk voor mens en milieu, al waren een aantal blauwe plekken onvermijdelijk.
Een speciaal woord van dank aan alle Kieners tijdens de kienavonden in de WDZ kantine. Mede door de bijdrage die wij van de kiencommissie hebben mogen ontvangen kijkt de jeugd terug op een geweldig geslaagd evenement.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina