hoofdsponsor
subsponsoren

STRALEND WDZ ORANJEFESTIVAL

Vorige week nog uitgesteld, maar nu was het dan op zaterdagmorgen zo ver. Het WDZ Oranjefestival kon van start. De deelnemers betraden onder een stralende Oranjeboog het prachtig versierde Sportpark Neerhagerbos.
Rond de klok van kwart van elf heette voorzitter Huub Schepers samen met WDZ mascotte ‘t Juupje alle aanwezigen welkom en even later zorgde het Wilhelmus tijdens de line-up van ruim 120 kinderen voor een waar kippenvel moment.
De voetballers konden aan het voetbalcircuit beginnen, voor de 4, 5 en 6 jarigen bestond het uit drie stations, voor de 7 t/m 12 jarigen uit zeven stations. Op elk station spatte het enthousiasme er vanaf. De tijd vloog voorbij en even na enen was het helaas veel te snel voorbij en konden de kinderen weer huiswaarts, nadat ze allemaal een fraai diploma uit handen van de organisatie hadden ontvangen. En daarbij ook nog een rugzak en een frisbee als herinnering aan het voetbalfeest. Het was een geweldige voetbalhappening onder een stralend zonnetje. Dank aan de organisatoren John, Guido, Richard, Ralph, Martine, Kim en Esmée en zeker ook petje af voor de 35 begeleiders bij het voetbalcircuit. Dank aan de crew van WDZ TV voor het beeldverslag en aan Wim Lauvenberg voor de foto‘s.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina