hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ O7 WINT TOERNOOI IN VAALS

Net zoals het Nederlands elftal in 1988 hebben we de eerste wedstrijd met 2-1 verloren en de rest verdiend gewonnen. Met als hoogtepunt de finale. We zijn de trotste kampioenen.
De eerste wedstrijd tegen Rood-Groen O7 1 begonnen we goed, maar we moesten nog wennen aan de zaal en de omgeving. De ene na de anders kans ging er helaas niet in. Rood-Groen kwam echter 2 keer voor onze goal en scoorde beide keren. De wedstrijd werd met 2-1 verloren.
LEES VERDER ONDER Lees meer


De volgende wedstrijd was tegen heuvelland O7 1, hierin waren we al wat zelfverzekerder. We gingen goed van start en maakte meteen een goal. Deze wedstrijd wonnen we, met vooral veel eenrichtingsverkeer, met 4-0.
De derde wedstrijd tegen Rood-Groen O7 2 ging hetzelfde van start als de vorige wedstrijd. Ook nu waren wij de betere en sterkere partij. Het moet wel gezegd worden, dat de tegenstander nog jonge spelertjes bij zich had. Ook nu
wonnen we weer met gemak met 4-0.
En zo werd de finale een feit.
Eerst vol spanning naar de troostfinale kijken en daarna ons opmaken voor de tegenstander van de eerste wedstrijd. Rood-groen JO7 1.
Wij van WDZ waren inmiddels gewend aan de zaal en de sfeer. Vol zelfvertrouwen begonnen we aan onze finale. De 1-0 stond al snel op het scorebord. Rood-Groen kwam nog een paar keer goed voor onze goal. Maar onze
keeper stond steeds op de juiste plaats. Zo scoorde wij dan ook verdiend de 2-0. Dit was dan ook de eindstand van de finale. En kon er een feestje gevierd worden!!
We zijn trots op onze toppers van WDZ O7!!
Sven, Kyra en Kim. Foto's: Kim Verhoeve.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina