hoofdsponsor
subsponsoren

JO11-1 KAMPIOEN

Op zaterdag 26 november werd de JO11-1 (voorheen de E1) de eerste kampioen van WDZ in het seizoen 2016-2017. Het team behaalde het kampioenschap in een beslissende thuiswedstrijd tegen de medekoploper Scharn uit Maastricht. Natuurlijk begonnen de spelers met de nodige zenuwen aan de wedstrijd, maar al gauw werd alle spanningen afgeworpen en werd de tegenstander geregeld in het nauw gebracht. Dit alles onder aanmoedigingen van de supporters langs de lijn. In een sportieve wedstrijd vertaalde de thuisploeg het goede voetbal en de enorme inzet in een klinkende 5-3 overwinning.


Door deze winst is het team van de JO11-1 niet meer in te halen door de concurrentie en vierden de spelers het kampioenschap met gejuich, (kinder)champagne en heel veel confetti. Als de laatste wedstrijd ook nog wordt gewonnen, kunnen de JO11-1 spelers zich zelfs tot ongeslagen kampioenen in de 1e klasse laten kronen.

Op de foto
v.l.n.r.: Dylan Ritt, Tijn Vaessen, Tobias Den Hartog, Joep Ritzen, Lenn Copier, Raf Blezer, Rick Baggen, Vince Habets, Len Wierts.
Jaro Spaubeek ontbreekt op foto.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina