hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ O19-1 HOUDT DRIE PUNTEN OP DE BOCHOLTZERHEIDE

Op 26 oktober stond de derde competitiewedstrijd voor de O19 op het programma, thuis tegen SJO Krijtland, een samenwerking tussen de voetbalverenigingen Gulpen, Margraten en Sibbe. Zowel Krijtland (7 uit 3) als onze jongens (6 uit 2) hadden nog geen wedstrijd verloren.
Vanaf de aftrap was het veldoverwicht voor de gastheren waaruit te weinig kansrijke doelpogingen werden gecreëerd. Zelfs met een overtal situatie, wegens een tijdstraf voor een speler van Krijtland, lukte het de mannen van WDZ niet om gevaarlijk te worden. Krijtland hanteerde vaak de lange bal wat zo af en toe leidde tot gevaarlijke situaties voor het WDZ doel. Lees verder onder: Lees meerDiep in de eerste helft wist Frank Heijnen de stugge verdediging van Krijtland alsnog te verschalken en stond de 1-0 op het scorebord.
Na rust was het spelbeeld niet anders, veel balbezit met schaarse doelpogingen. Een compliment voor het verdedigende werk is op z‘n plaats, Krijtland wist namelijk niet de gelijkmaker te forceren. Circa 10 minuten voor tijd lukte het Jesse Lipperts om de score naar een veilige marge te tillen. De mannen van Krijtland gaven hun verzet zichtbaar op waar Tren Heuts dankbaar gebruik van maakte en de 3-0 scoorde. Met 9 uit 3 zijn wij op dit moment het enige team zonder puntverlies. Met veel zelfvertrouwen gaan wij volgend weekend de confrontatie aan met SV Hulsberg de nummer 4 met 7 uit 3, wederom een geduchte tegenstander.
In de bekercompetitie zijn de mannen van de O19 ook nog actief. Tegenstander van deze wedstrijd, die nog vastgelegd dient te worden, is eersteklasser NEC‘92. Een mooie uitdaging tegen een hoger geklasseerde!
Foto's: Wim Lauvenberg.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina