hoofdsponsor
subsponsoren

SOS, "SUPPORT ONZE SPONSOR"

SOS, SUPPORT ONZE SPONSOR
We leven in een moeilijke periode, waarbij het verschrikkelijke corona virus een enorme impact heeft op de gehele samenleving.
Ook onze trouwe sponsoren en sympathisanten, die altijd voor ons klaar staan, zullen de gevolgen van deze situatie zeker voelen. Wij willen namens alle leden en vrienden van vv WDZ hen allereerst een hart onder de riem steken en vooral een goede gezondheid wensen.
In deze periode en zeker ook na deze crisis is het nog belangrijker dat wij elkaar blijven steunen en helpen. Daarom willen wij onze sponsoren en sympathisanten de ďSupport Onze Sponsor" actie aanbieden. Op deze manier willen wij hen enerzijds danken dat ze altijd voor ons klaar staan en anderzijds willen wij van onze kant eveneens laten zien dat ook wij nu voor hen klaar staan!
Wat houdt de SOS-actie precies in:
Via onze Facebook pagina willen wij onze leden en WDZ-familie laten weten hoe zij onze sponsoren en sympathisanten kunnen steunen. Met pakkende teksten en passende afbeeldingen kunnen de laatstgenoemden onze leden en WDZ familie aanspreken.
We starten de SOS actie en stellen de sponsors en sympathisanten op de hoogte van de actie en nodigen ze uit tot deelname.
Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina