hoofdsponsor
subsponsoren

CARNAVALSAVOND

Op vrijdag 24 februari zorgden de WDZ carnavalisten voor een bomvol clubhuis. De Raad van Vier had voor een prachtig programma gezorgd. Traditioneel werd de avond geopend door de oud-Prinsen met het WDZ clublied Sjwats en Wies. Europees kampioen Jana Bleijlevens verzorgde een zeer artistieke en atletische dans van het dansmarieche. Na enkele carnavalshits, gedraaid door DJ Eric volgde een van de laatste officiële daden van Prins Ralph I, het uitreiken van ‘t Joode Juupje aan Peter Smeets, een WDZ lid met bijzonder veel verdiensten voor de vereniging. En Peter en Miriam gingen natuurlijk met het damesteam op de foto.
Jo Brauers kreeg eveneens de orde van 't Joode Juupje uitgereikt voor het vele werk, dat Jo verzet heeft en nog verzet op alle mogelijke gebieden in onze vereniging.
Roger Wetzels kondigde een tweetal wijzigingen in de Raad van Vier aan. Jo Brauers nam afscheid als lid van de Raad van Vier en werd vanzelfsprekend uitgebreid bedankt met tevens een bloemetje voor Madleen. Roy Kisters neemt de plaats in van Jo en niet alleen zijn plaats, maar ook het Presidentschap van Roger Wetzels, die weliswaar lid blijft van de Raad, maar een stapje terug wil doen. En dit alles gebeurde onder het toeziend oog van een grote delegatie van de Lemierser Carnavalsvereniging de Grensschiebere met Prins Jop en Prinses Francis.
Prins Ralph hield een humoristische afscheidsspeech en mocht vervolgens zijn versierselen inleveren. De bühne werd vrijgemaakt voor het duo Pratsj-jek, dat als Sinterklaas en Zwarte Piet de nodige zaken en personen met veel humor op de korrel namen.
De laatste officiële daad van de avond was het proclameren van de nieuwe WDZ Prins. Hij werd aangekondigd door een uitbundig optreden van de oud-WDZ prinsen, als rockband, Nederlands elftal, Tiroler Buben, de Sjtuutbreur en de Road va Veer. De WDZ mascotte ‘t Juupje kwam op het podium en in het pak bleek Prins Patrick I, Patrick Stommen te zitten. Hij werd door de echte Raad van Vier voorzien van alle Prinselijke attributen en mocht de felicitaties van alle carnavalisten in de zaal in ontvangst nemen.
Als slotacts traden Domm en Dööl en het Duo Noeëtsjedaat op. De Stimmung zat er heel goed in en er kon nog flink wat gehost worden op de muziek van de DJ.
Dank aan alle medewerkers en werkers voor deze prachtige avond, een veelbelovend begin aan het WDZ Carnavalsgebeuren.


Bron: PR commissie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina