hoofdsponsor
subsponsoren

JEUGDVOETBAL OP SPORTPARK NEERHAGERBOS

WDZ O8 HOUDT RUIME VOORSPRONG OP HET NIPPERTJE VAST
WDZ O8 – Rood Groen LVC‘01 O8 6-4 zaterdag 23 november 2019
Trainer Dullens op de persconferentie:
“Als het kwartje niet je kant op valt, dan kun je van geluk spreken dat je al een gulden op zak had!"

SPANNEND DOELPUNTENFESTIJN
WDZ O10 – Geleen Zuid O10 7-8 zaterdag 23 november 2019
De jongens en meisjes van onze JO10 speelden vandaag een thuiswedstrijd tegen FC Geleen Zuid. De gasten kwamen helemaal vanuit Geleen naar ons sportcomplex en het zou zeker geen gemakkelijke wedstrijd worden. En dit werd het ook niet.
Lees verder onder Lees meer.

Vanaf de eerste minuut moest WDZ alle zeilen bijzetten. Echter na twee minuten voetballen stonden de gasten met 0-1 voor. WDZ zette nog een tandje bij en dit resulteerde al vlug in de gelijkmaker door Ryan. In hoog tempo golfde het spel op en neer. Door heel even niet op te letten kon FC Geleen Zuid de 1-2 aantekenen. Echter de gasten konden niet lang van de voorsprong genieten, omdat Veerle op links goed doorzette en scoorde in de korte benedenhoek. Geleen Zuid verhoogde kort het tempo en kon uitlopen naar 2-4. Vlak voor rust scoorde Ryan via een droog schot in de rechter benedenhoek. Met een 3-4 achterstand gingen we rusten en konden we even genieten van lekkere ranja.
Na rust werden er felle duels uitgevochten en werd voor iedere meter gestreden. Ook al werd er af en toe een overtreding gemaakt, dit werd altijd als grote mensen keurig opgelost door elkaar de hand te geven. Super! FC Geleen Zuid gaf weer gas en onze keeper Jens verrichtte veel katachtige reflexen en voorkwam dat onze tegenstander niet verder kon uitlopen dan tot 3-6. Tijn probeerde met twee afstandsschoten de keeper te passeren, maar deze gaf geen krimp. Even later gaf Yfke een geweldig dieptepass en zette hiermee Ryan alleen voor de keeper: 4-6. Mees was onze motor op het middenveld en dwong hiermee balverlies bij de tegenstander af. Door attent reageren scoorden wij de 5-6. Doordat Thijmen zijn tegenstander opjaagde scoorden wij de 6-6. Helaas konden wij het gelijkspel niet vasthouden en FC Geleen Zuid kwam weer op voorsprong. De laatste minuten werden een ware thriller. Tijn gaf een perfecte voorzet op Ryan en wij kwamen weer langszij. De wedstrijd leek af te stevenen op een gelijkspel. Echter FC Geleen Zuid dacht hier anders over en scoorde in de laatste minuut nog de winnende goal. Jammer dat wij op het nippertje hebben verloren, maar het belangrijkste van vandaag was de inzet van iedereen. Chapeau jongens en meisjes!
Bart Wetzels.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina