hoofdsponsor
subsponsoren

OPENING SEIZOEN EN KICK-OFF JUBILEUMJAAR

Op vrijdag 24 augustus heeft WDZ de officiële aftrap verricht van het nieuwe seizoen en ook meteen van het jubileumjaar dat leidt naar het feest van het zestig jarig jubileum in augustus 2019. Op ludieke wijze werd al voetballend begonnen. De technische staf maakte mixteams bestaande uit voetballers en vrijwilligers zonder onderscheid tussen vrouw en man. Veel spanning, maar bovenal veel voetbalplezier.
Om negen uur begon het officiële deel van de avond, de opening van het jubileumjaar. Danny van Gelder leidde de opening op speelse en humoristische wijze. Hij voelde de voorzitters van de vereniging en het feestcomité en van de diverse commissies uitgebreid aan de tand over hun kijk op hetgeen het komend jubileumjaar allemaal gaat brengen. Het jubileumjaar werd officieel ingeluid met de onthulling van het feestlogo: ďVier tsezame WDZestig"
En toen mocht gefeest worden onder de klanken van de band Easy met prachtige nostalgische muziek en DJ Nico. En dat feesten deden de vele aanwezigen uitgebreid op een prachtig aangekleed festival terrein waarbij natuurlijk ook de foodtruck niet ontbrak.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina