hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ SPEURTOCHT

Een kleine 80 personen gingen, verdeeld over acht groepen, op vrijdag 23 maart in het donker op stap om de geheimcode van MI6 te kraken en dat bleek een moeilijke opgave.
Onderweg werden de wandelaren stevig aan het werk gezet. Ze moesten niet alleen de geheimcode kraken, maar ook naar letters zoeken en een foto-opdracht uitvoeren. De foto‘s moesten in de juiste volgorde gezet worden.
In de kantine van de SV Nijswiller was de pauzeplek, waar hotdogs weer voor de nodige energie zorgden. Het was erg gezellig in de kantine en de groepen bleven lang hangen en het werd alsmaar later. Even na middernacht kwam de laatste groep binnen, zij waren onderweg nog van nieuwe zaklampen voorzien.
Om half een waren alle formulieren nagekeken en konden de punten worden opgeteld. Groep 1 ging met de winst strijken, op enkele punten daarachter eindigde Après Ski en de derde plek was voor de Sjrobbelère.
Het was bijzonder mooi om te zien dat een groot aantal jeugdspelers aan de speurtocht deelnam.
Dank aan alle deelnemers aan de speurtocht en aan alle medewerkers, Truus en Roger Plummen, Miets Schepers, Wim Lauvenberg, Wim Mennens, Ger Vliegen en Jeuf Huppertz en dank aan de mannen in de kantine van de SV Nijswiller.
Kijk onder Lees meer voor alle antwoorden en opdrachten.ROUTEBESCHRIJVING MET ANTWOORDEN
/upload/documents/SPEURTOCHT-2018-ROUTEBESCHRIJVING-MET-ANTWOORDEN.pdf

FOTO'S FOTO-OPDRACHT
/upload/documents/Opdracht-fotos.pdf

FOTO'S NOSTALGIE
/upload/documents/Speurtocht-2018-nostalgie-1.pdf
/upload/documents/Speurtocht-2018-nostalgie-2.pdf

GEHEIMSCHRIFT
De code kraak je door de binnenste schijf zo te draaien dat de W, de D en de Z tegelijk tegenover elkaar staan. Nu kun je de woorden makkelijk maken!


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina