hoofdsponsor
subsponsoren

WIJZIGING IN TECHNISCHE STAF VAN SELECTIE

In de technische staf van de WDZ selectie gaat nogal wat veranderen. De nieuwe trainer van het eerste elftal is Martin Kremers. Van het tweede elftal is Niek Vanweersch de trainer. Zij worden geassisteerd door Dean Paas. Als grensrechter van WDZ 1 gaat Hub Beckers fungeren. Ingo Schaakxs wordt de nieuwe leider van het vlaggenschip. Keepertrainer Jo Lux krijgt hulp in de persoon van Rico Gorissen. Niet alles verandert: Arjan van Vark blijft leider/grensrechter van het tweede team en Wilbert Palmen blijft verzorger.
Op zondag 4 augustus start de selectie met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 11.00 begint de eerste training op het Sportpark Neerhagerbos, een training die ook als kennismaking geldt voor de nieuwkomers. De trainingen vinden plaats op dinsdag en donderdag met uitzondering van donderdag 23 augustus, want wie wil er dan niet in de feesttent zitten bij de huldiging van de 22 jubilarissen en het gala der kampioenen.
De eerste drie weekenden van september worden de bekerrondes gespeeld en op zondag 22 september begint de competitie, waarin WDZ 1 is ingedeeld in de vierde klasse A.LET OP: OPENING VELDEN!

Veld A: Maandag 12 augustus
Veld B: Maandag 19 augustus
Veld C: Donderdag 1 augustus


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina