hoofdsponsor
subsponsoren

WD2.0MER VAN START

Op zondag 24 mei werd de aftrap gedaan van WD2.0mer met de eerste aflevering van het 4 tegen 4 toernooi. Nog drie toernooidagen gaan plaatsvinden op zondag 30 mei, zondag 5 juni en de grote finale op zaterdag 12 juni.
De deelnemers bestonden uit jeugdspelers vanaf de 014 en seniorspelers t/m 26 jaar. Het thema “Vier tsezame" komt tot uitdrukking in het samen sporten buiten. Maar niet alleen samen sporten, maar ook verbinden vormt een rode draad. De teams van vier spelers speelden in elke ronde in een andere samenstelling. Bij iedere wedstrijd verzamelen de individuele spelers punten. Uit de diverse ronden komen dan uiteindelijk de dag winnaars voort. Na de laatste speeldag worden de punten van de vier dagen bij elkaar opgeteld en de speler met de meeste punten is kampioen “WD2.0mer 4 tegen 4".
Voor de eerste toernooi dag hadden zich 40 deelnemers aangemeld. Toernooileider Roger Wetzels heette iedereen welkom, legde in het kort de spelregels uit en wenste iedereen veel succes. De wedstrijden konden beginnen en werden gespeeld zonder scheidsrechter.
Na afloop werden de winnaars van de dag verrast met een mooie WDZ clubsjaal.
Inschrijven voor de volgende afleveringen kan nog steeds!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina