hoofdsponsor
subsponsoren

SPONSORAVOND

Op dinsdag 22 mei vond een geslaagde bijeenkomst van de WDZ sponsors plaats op het wijndomein St. Martinus in Vijlen. Als eerste spreker vertelde de technisch directeur van Roda JC Harm van Veldhoven over zijn weg van amateurvoetballer naar professioneel voetballer, van trainer naar nu technisch directeur. ďJe kunt alleen slagen in een organisatie als er een visie en richting ten grondslag ligt en er daarop gebouwd wordt door vanuit je hart werkend met gevoel van saamhorigheid vertrouwen te wekken naar alle medewerkers".
Na de pauze legde Alex Jaminon, projectmanager bij MKB Limburg de nadruk op het belang van blijven innoveren voor het midden en klein bedrijf. Voor innoveren zijn het openstaan voor veranderingen, het openstaan voor anderen en het kunnen omgaan met onzekerheid van fundamenteel belang. Ook hierbij fungeert vertrouwen als rode draad.
Na deze sprekers konden de gasten uitgebreid proeven van de perfecte wijnen van Stan Beurskens, eigenaar van St. Martinus. En bij een glaasje kon gezellig een praatje gemaakt worden.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina