hoofdsponsor
subsponsoren

MIETS SCHEPERS ONTVANGT KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING

Op vrijdagmorgen, 24 april om 10:00 uur, werd 'onze' Miets door de Burgemeester van Simpelveld verrast.
De heer de Boer sprak via een videoconferentie over de vele vrijwillige werkzaamheden van Miets en gaf aan dat zij daar voor in het zonnetje gezet moest worden. Daar bedoelde hij niet het zonnetje mee wat buiten scheen, maar het spreekwoordelijke zonnetje in de vorm van een Koninklijke onderscheiding.
Behalve alle taken die ze bij WDZ doet, is zij namelijk 16 jaar actief geweest bij het Oranjecomité in Vijlen, Bestuurslid bij het Katholieke vrouwengilde van 1994 tot 2003, sinds 1988 bestuurslid en penningmeester bij het VELDEKE (kring ďUm Mamelis") en sinds 2008 ook nog collectant bij het Rode Kruis.
Bij WDZ is zij, naast partner van onze voorzitter, medeoprichter van het damescomité, medeoprichter van en actief lid van de wandelgroep, lid van de kantinecommissie en kiencommissie.
Namens het bestuur, de leden en alle sympathisanten van WDZ willen we Miets dan ook van harte feliciteren met deze welverdiende onderscheiding.
De officiële uitreiking van deze onderscheiding kan, gezien het coronatijdperk, nog niet worden gedaan en zal later dit jaar volgen.
Miets, proficiat !!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina