hoofdsponsor
subsponsoren

WAANZINNIGE HOOFDPRIJS KLAPSTUK VAN WDZESTIG JUBILEUMLOTERIJ!

Droom jij over die wereldreis die je nog wil maken? Moet die verbouwing er nu toch echt van komen? Laat dat huwelijksfeest wel erg lang op zich wachten? Kunnen de kinderen wel een financieel steuntje in de rug gebruiken voor hun studie? Of wil je gewoon heel veel rondjes bier aan je vrienden kunnen geven tijdens WDZestig? Stel je dan eens voor dat jij de hoofdprijs van maar liefst 7500 euro wint tijdens de WDZestig jubileumloterij! Dan kan het gewoon!
De loterij wordt gehouden in het kader van het zestigjarig jubileum dat voetbalvereniging RKvvWDZ uit Bocholtzerheide dit jaar viert. Dit jubileum wordt van 22 tot en met 26 augustus groots gevierd met een bomvol feestweekend genaamd WDZestig. In aanloop naar het feestweekend wordt onder andere de jubileumloterij georganiseerd. Tien jaar geleden, tijdens het vijftigjarig bestaan, was deze jubileumloterij een groot succes.
In totaal zijn er tijdens de WDZestig loterij maar liefst 40 prijzen te winnen, met als absoluut klapstuk de waanzinnige hoofdprijs van 7500 euro! De kansspelbelasting wordt door WDZ betaald, dus je krijgt daadwerkelijk 7500 euro! Medio maart start de verkoop van de loten, dus WDZet het in je agenda en volg de WDZestig facebookpagina om niks te hoeven missen van hoe jij een lot kan bemachtigen en welke prijzen je allemaal kunt winnen!
#WDZestigGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina