hoofdsponsor
subsponsoren

HET IS ER TOCH NOG VAN GEKOMEN…WDZ KIENEN VOOR DE JEUGDKAMPEN

In het voorjaar hebben we alles moeten uitstellen, omdat gezondheid van mensen voor alles gaat.
In de zomer hebben we zitten dubben, zouden we op het voetbalveld gaan kienen? Dat leek ons een ludieke actie, maar ja, je zit altijd een beetje met de onvoorspelbaarheid van het weer.
Maar het helemaal voorbij laten gaan, dat deed ons ook pijn aan het hart. Het waren immers altijd gezellige avonden en het gaf veel voldoening te zien dat een grote groep mensen zich een avond vermaakten.
We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn met inachtneming van de regels aan het organiseren geslagen. We moesten met inschrijven werken en helaas was het aantal van 60 deelnemers, dat we konden plaatsen al gauw bereikt en was sluiten van inschrijven nodig.
Maar alle moeite van organiseren werd volledig beloond. Een kleine zestig deelnemers gingen gespannen aan de slag om een of meer van de prachtige prijzen te bemachtigen. In de pauze was er de traditionele cake bij de koffie. De tijd vloog voorbij onder de ware prijzenregen.
Dank aan de kiencommissie voor de perfecte organisatie van deze avond waar alle ruimte was voor spanning en ontspanning, waarbij alle aandacht was geschonken aan veiligheid van de bezoekers. Chapeau!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina