hoofdsponsor
subsponsoren

RENOVATIE KLEEDLOKALEN VORDERT GESTAAG

Ook al verkeren onze kleedlokalen in goede staat, een grote onderhoudsbeurt is op zijn tijd aangewezen. Alle ruimtes, radiatoren, banken en tafels worden voorzien van een nieuwe verflaag. De warmwatervoorziening en de douches worden onderhanden genomen. Tegelwerk wordt waar nodig vervangen. Het ventilatiesysteem wordt grondig gereinigd en de sanitaire voorzieningen worden weer up to date gebracht.
Begonnen werd op zaterdag 20 juni met een grote schoonmaakbeurt van alle lokalen. Stipt om negen uur ging een grote groep vrijwilligers aan de slag onder leiding van Jo Brauers en Wim Lauvenberg. Op zaterdag 27 juni werd de grote verfklus aangepakt. Al vroeg in de ochtend meldden zich een aantal oud-WDZPrinsen present om met nog enkele vrijwilligers het karwei te klaren. Het is nog niet klaar, maar het resultaat tot nu toe mag er zijn.
Dat de hele klus wel een losse euro kost moge duidelijk zijn, maar het werk wordt mede mogelijk gemaakt door een van onze sponsors WESSELS BOUW VGO, dé vastgoed partner van het zuiden op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatie.
Dank aan ale vrijwilligers.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina