hoofdsponsor
subsponsoren

EEN HART ONDER DE RIEM VOOR DE WDZ VETERANEN

De WDZ veteranen werden op zaterdag 19 december verrast door hun coachteam met een lekkernij. Er zaten ook enkele loten van de WDZ loterij bij en een kerstkaart met een mooie tekst.

Hallo veteranen
het jaar 2020 loopt ten einde. Een wel heel bijzonder jaar, waarin veel anders was dan we “normaal" gewend zijn. Wat ons veteranen betreft, konden er ( afgezien van 3 wedstrijden ) geen sportieve en ook andere activiteiten doorgang vinden. Voor het komende jaar 2021 kunnen we alleen maar afwachten vanaf wanneer iets weer mogelijk zal zijn en wat er dan kan.
Door de deze week afgekondigde lockdown zal de winterwandeling 2021 niet door kunnen gaan en het wel of niet plaatsvinden van de jaarvergadering 2021 hangt ervan af wat na 19 januari a.s. mogelijk is.
Als coachteam hopen we dat jullie en jullie families dit jaar zoveel mogelijk gespaard zijn gebleven van covid-19. Allereerst wensen we jullie fijne kerstdagen. Om alvast in de goede kerststemming te komen, schenken we jullie de bijgevoegde kerststol. Verder voor 2021 een gelukkig en vooral gezond jaar. En om hiermee goed te starten, hebben we loten van de WDZ-loterij gekocht, waarvan we jullie enkele schenken.
Jo, Wim en Jos, coachteam WDZ veteranenGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina