hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ GOED UIT STARTBLOKKEN IN DERDE KLASSE

WDZ 1 - Hellas 1 5-2
WDZ begon de competitie met een thuiswedstrijd tegen Hellas. Vanaf het eerste fluitsignaal trok de thuisploeg het initiatief naar zich toe. In de elfde minuut liet Max van der Linden Hellas keeper Tom Koekelkoren met een droge schuiver kansloos. Lang kon WDZ niet van de voorsprong genieten. Een dikke vijf later gaf aarzelend optreden in de defensie de Hellas spits de onverwachte mogelijkheid om binnen te tikken.
Op het half uur kwamen de gasten op voorsprong met een fraaie kopbal na een afgemeten vrije trap. Enige onrust bij de supporters, maar die nam Max van der Linden vijf minuten voor rust weer weg. Een klein misverstand tussen verdediger en keeper strafte hij doeltreffend af.
In de tweede helft een nog sterker overwicht van de thuisploeg en dat werd ook in doelpunten omgezet. In de 65e minuut scoorde Jop Bleijlevens na een strakke voorzet van Max van der Linden.
Vijf minuten later werd Marc Schröder in de zestien gevloerd en Max van der Linden benutte de toegekende penalty onberispelijk. De weerstand van Hellas was definitief gebroken en voor het slotakkoord zorgde Jop Bleijlevens. Van eigen helft sprintte hij langs enkele verdedigers en schoot de bal hard in de lange hoek.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina