hoofdsponsor
subsponsoren

BEN JIJ DE GROOTSTE WDZESTIG KENNER TER WERELD?

Kom erachter op vrijdag 19 juni om 20.00u tijdens De Grote WDZestig Quiz!

Het zestigjarig jubileumfeest van WDZ was een groot succes. Maar wat weet jij er nog van? Met maffe vragen, interessante weetjes, veel uniek beeldmateriaal van het feestweekend en verrassende pauze acts wordt het een uitdagende, maar vooral ook heel gezellige quiz om jouw kennis te testen.

Iedereen kan aan de quiz mee doen, dus ook niet WDZ-leden. Speel in je eentje mee om te laten zien dat jij de grootste WDZestig kenner van het gezin bent. Of trommel je vrienden op en speel de quiz samen. Als het maar binnen de coronamaatregelen past. Enige kennis van WDZestig heb je wel nodig, want zoals de naam doet vermoeden gaan de vragen over WDZestig. Dus ben je er geweest, dan kun je zeker mee doen! Ben je er niet geweest? Ook geen probleem, de vragen zijn dan wellicht wat moeilijk, maar je komt een hoop te weten over WDZestig.
LEES VERDER ONDER Lees meerDus start je voorbereidingen meteen, trek je terug in de studiegrot en laat op 19 juni zien dat jij de grote WDZestig kenner bent! Je moet je vooraf wel even aanmelden, daarover binnenkort meer. De quiz wordt uitgezonden via een livestream. Hou de publicaties van WDZ in de gaten voor de link naar die livestream. De vragen beantwoord je via een app. Hoe dat precies werkt leggen we aan het begin van de quiz uit. Het enige dat jij hoeft te doen is klaar te zitten en je WDZestig kennis af te stoffen. WDZorg dat je voorbereid bent!Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina