hoofdsponsor
subsponsoren

BEN JIJ DE GROOTSTE WDZESTIG KENNER TER WERELD?

Kom erachter op vrijdag 19 juni om 20.00u tijdens De Grote WDZestig Quiz!

Het zestigjarig jubileumfeest van WDZ was een groot succes. Maar wat weet jij er nog van? Met maffe vragen, interessante weetjes, veel uniek beeldmateriaal van het feestweekend en verrassende pauze acts wordt het een uitdagende, maar vooral ook heel gezellige quiz om jouw kennis te testen.

Iedereen kan aan de quiz mee doen, dus ook niet WDZ-leden. Speel in je eentje mee om te laten zien dat jij de grootste WDZestig kenner van het gezin bent. Of trommel je vrienden op en speel de quiz samen. Als het maar binnen de coronamaatregelen past. Enige kennis van WDZestig heb je wel nodig, want zoals de naam doet vermoeden gaan de vragen over WDZestig. Dus ben je er geweest, dan kun je zeker mee doen! Ben je er niet geweest? Ook geen probleem, de vragen zijn dan wellicht wat moeilijk, maar je komt een hoop te weten over WDZestig.

De wijn- en bierpakketten kunnen op donderdag 18 juni afgehaald worden!

LEES VERDER ONDER Lees meerAanmelden niet nodig
Gewoon op 19 juni om 20.00 uur klaar zitten met je smartphone, laptop of tablet en inschakelen op www.bit.ly/wdzestigquiz. Het is handig om ook nog een tweede apparaat bij de hand te hebben voor het geven van de antwoorden.

Wijn- of bierpakket
Tijdens deze quiz kan een bijpassend bier- of wijnpakket met daarbij wat lekkere hapjes natuurlijk niet ontbreken. Kies voor het wijnpakket van vino giardino of ga voor het bierpakket van Duvel Moortgat Maak vóór 7 juni je keuze en stuur een appje met je bestelling naar 06-83679219!


Wijntjes van Vino Giardino
De wijnliefhebbers die voor de proeverij gaan van Vino Giardino zullen vier wijnen gaan proeven, twee witte en twee rode wijnen. De wijnen komen van het wijnhuis Tenuta Iuzollini uit Ciro. Het wijnhuis ligt in de regio Calabrië. Zodra je begint te lezen over de proeverij, de wijnen zelf en deze dan daadwerkelijk gaat proeven waan je je direct in het heerlijke Zuid-ItaIië. Krijg jij ook al kriebels en verlang jij naar een goed glas wijn? Bestel dan nu je wijnproeverij voor slechts €15,- zodat je tijdens De Grote WDZestig Quiz met ons kan proosten! Cin Cin salute!


Bierpakket

De avond tijdens De Grote WDZestig Quiz is niet compleet zonder een overheerlijk biertje. En laten we nou een geweldig bierpakket hebben! Samengesteld door onze partner van Duvel Moortgat kan iedereen genieten van 5 speciaal biertjes met een heuse Limited Edition erbij! Schenk je speciaal biertje in het bijgeleverde glas en geniet van de geweldige avond en dat alles voor slechts €12,50.

Proost!

AFHALEN BIER- EN WIJNPAKKETTEN VOOR DE GROTE WDZESTIG QUIZ
Het is bijna zo ver! De met liefde gemaakte pakketten voor De Grote WDZestig Quiz zijn klaar om te worden afgehaald.
De pakketten kunnen op donderdag 18 juni 2020 tussen 19.00 en 21.00 uur op het WDZ-complex worden afgehaald. Een tweetal dames staan daar onder het afdak bij de kantine. Vanwege de coronamaatregelen is het verzoek om alleen te komen, je te houden aan de 1,5m- regel en na het afhalen van je pakketjes meteen naar huis te gaan en niet met je vrienden, die je natuurlijk zo gemist hebt, te blijven hangen.

Vervolgens nog een nachtje slapen en dan kun je nog een keer het legendarische jubileumfeest WDZestig herbeleven. Wij hebben er zin in en we hopen jullie ook!
P.S. Daar het niet mogelijk is de flesjes in te leveren in de kantine vragen we bij het afhalen een bijdrage van € 0,40 voor het statiegeld.
Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina