hoofdsponsor
subsponsoren

TRAININGEN JEUGD WEER OPPAKKEN

We hebben van premier Rutte gehoord dat er sprake mag zijn van een lichte versoepeling van de maatregelen. Deze versoepeling betreft voornamelijk de jonge jeugd. De jongsten mogen na de meivakantie weer naar school en de jeugd onder de 12 jaar mag weer samen sporten op het sportveld vanaf 29 april. Ook de jeugd t/m 18 jaar mag weer samen sporten, maar dan op gepaste afstand.
Momenteel wordt aan onze drie voetbalvelden groot onderhoud gepleegd, zodat deze vanaf 1 juli weer speelklaar zijn. Nu hebben we bij WDZ ook het kleine veldje en daarop kunnen we sporten, en daar geeft de gemeente in principe toestemming voor als we ons aan de regels houden en van de beide speelvelden en het trainingsveld wegblijven.
De jeugdafdeling gaat nu samen met de betrokken jeugdleiders bespreken of deze jeugdleiders voelen voor hervatting van trainingen. De jeugdleiders kunnen dan weer met de ouders overleggen of ze genegen zijn om hun kinderen naar de trainingen te laten komen. Kortom: we kunnen terecht op het kleine oefenveldje, nu verder overleg met jeugdleiders, dan overleg met ouders. Als dan het besluit valt om weer met de verschillende groepen te trainen, zullen wel regels opgesteld worden om de trainingen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Let wel: kleedlokalen en kantine blijven gesloten.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina