hoofdsponsor
subsponsoren

SEIZOENSAFSLUITING WDZ VROUWEN

Het seizoen 2016-2017 is afgelopen en dat hebben we als team op vrijdag 16 juni op een leuke wijze afgesloten. Hier had onze trainer een programma voor gemaakt. Iedereen mocht familie en vrienden meenemen. Wat zou er toch allemaal gaan gebeuren? Het enige dat we wisten was dat we een of andere quiz zouden krijgen.
Bij aankomst kregen we een welkomstdrankje.
Er werd wat verteld over het hele seizoen ondersteund door foto´s en filmpjes die gedurende het seizoen gemaakt waren! Leuk om dat zo allemaal terug te zien!
Daarna mochten we grabbelen voor het maken van de teams en tussendoor waren er ook nog eens twee prijzen te verdienen voor de dames. De pechvogel & teamplayer van het seizoen 2016- 2017. Hierbij mocht elk teamlid zijn stem uitbrengen. Sanne "won" de prijs van pechvogel (Sanne hopelijk volgend seizoen wat meer geluk voor jou). De prijs van teamplayer ging naar onze aanvoerster Desi! Congratz ! Isabelle was dit seizoen het meeste aanwezig op te trainingen en verdiende daarvoor ook een prijs!!
Tijdens de quiz werden allerlei vragen gesteld over het afgelopen seizoen. Iedereen had het erg naar zijn zin en onze complimenten gaan dan ook uit naar onze trainer voor het organiseren van deze afsluiting en de energie die hij erin heeft gestoken!
Aan het einde van de quiz kregen alle aanwezigen nog een seizoenkaart voor het komende seizoen! Top bedacht! We hopen dan ook dat we hierdoor in het nieuwe seizoen veel publiek langs de kant hebben staan en ons damesteam aanmoedigen!


Bron: WDZ Vrouwen 1


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina