hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ 2 WINT IN BEKERTHRILLER

Na in de vorige ronde hoofdklasser Bekkerveld 2 uit het toernooi te hebben gekegeld was nu eerste klasser FC Hoensbroek 2 aan de beurt. Op het kunstgras van het fraaie sportcomplex in Hoensbroek werd het een mooie en spannende wedstrijd. De mannen van trainer René Smits deden in niets onder voor de balvaardige en snel spelende tegenstanders. Beide verdedigingen wisten de aanvallers ver van de goal te houden. Onnodig balverlies echter gaf de spits van de thuisploeg de kans om alleen op keeper Bas de Vreede af te stormen. Bas ging naar de grond, de Hoensbroekspeler zocht hem heel slim op en duikelde over hem heen. De toegekende strafschop werd onberispelijk ingeschoten.
In de tweede helft zocht WDZ de aanval en dat werd met een mooi doelpunt van Ruben van Vark bekroond. Hij schoot de bal keihard in de verre bovenhoek. Er kwamen nog wel kansen over en weer, maar in de stand kwam geen wijziging meer en dat betekende een penalty serie volgens het ABBA systeem. In deze serie bleven de mannen van de Bocholtzerheide het koelbloedigst en wonnen met 4-3 de reeks.
In de kwartfinale gaat WDZ 2 op dinsdag 26 maart in Echt op bezoek bij EVV 2. De wedstrijd begint om acht uur.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina