hoofdsponsor
subsponsoren

IN MEMORIAM JEUF HUPPERTZ

WDZ verliest ijzersterk verenigingsman
Op zaterdag 20 februari is ons zeer gewaardeerd lid Jeuf Huppertz overleden. In de zomer zou Jeuf 50 jaar lid zijn van WDZ. Tot op hoge leeftijd bleef Jeuf bijzonder actief binnen zijn geliefde voetbalclub. Hij heeft een grote staat van verdiensten voor WDZ. Hij heeft zelf niet actief gevoetbald, maar vanaf het begin zich ingezet als vrijwilliger.
Hij was lid van het bestuur als tweede secretaris en voorzitter. Hij was voorzitter van de jeugdafdeling, jeugdleider en leider van seniorenteams. Een tijdlang verzorgde hij de inkoop van de kantine. Hij zette zijn vakkennis als metaalbewerker in voor de club bij de installatie van de verwarming en het plaatsen van aluminium kozijnen en deuren in de kleedlokalen en het clubhuis.
Hij was vele jaren actief als beheerder en onderhoudsman van de materialen en waste elke week de tenues van de verschillende teams.
WDZ verliest een noeste werker. Hij was vrijwilliger om iets te kunnen betekenen voor mensen en daarbij een zeer aimabele man, een evenwichtige man, die graag in harmonie met anderen leefde.
We wensen de familie veel sterkte in het verwerken van het verlies van Jeuf.

AFSCHEID VAN JEUF: KLIK HIERGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina