hoofdsponsor
subsponsoren

IN MEMORIAM FRANS KNOPS

Op vrijdagavond 17 augustus is ons zeer gewaardeerd lid Frans Knops overleden. Frans was acht jaar leider van het eerste elftal en vijftien jaar voorzitter. Onder zijn energieke leiding groeide WDZ sterk en werd een bloeiende vereniging. Een tweede speelveld kwam er en een fraaie kantine. Ook in het nevengebeuren was Frans bijzonder actief als organisator van speurtochten, carnavalsavonden en deelname aan de carnavalsoptochten. Hij draaide ruim vijftien jaar samen met zijn vrouw buffetdiensten in de kantine en was vele jaren verantwoordelijk voor het beheren van de financiën van de kantine. In de laatste jaren voor zijn ziekte was Frans elke maandag van de partij bij de onderhoudsploeg van de accommodatie.
Wij verliezen in Frans een waar clubicoon. We wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte in het verwerken van het verlies van Frans.
De plechtige uitvaartdienst is op donderdag 23 augustus om 11.00 uur in de parochiekerk in Bocholtz. De WDZ leden worden verzocht om rond half elf te verzamelen aan de kerk, we zullen plaatsnemen in de rechter zijbeuk.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina