hoofdsponsor
subsponsoren

DE WDZ BEKERSUCCESSEN

WDZ O12 NAAR VOLGENDE RONDE BEKERCOMPETITIE
Met een programma voor de boeg tegen 2 hoofdklasse teams en 1 eerste klasse team begon WDZ O12, als eerste klas team, als underdog tijdens de eerste 3 bekerwedstrijden. Tijdens de eerste helft van de eerste wedstrijd tegen Schaesberg moesten de spelers van WDZ nog even aan elkaar wennen in deze nieuwe samenstelling. Maar in de tweede helft nam WDZ afstand van Schaesberg door met goed samenspel en individuele acties de wedstrijd met 5-2 te winnen.
Tijdens de 2e wedstijd nam WDZ O12 het op tegen hoofdklasser FC Kerkrade-West. In deze wedstrijd liet WDZ O12 haar ware kracht zien. Met veel inzet, prachtig samenspel en individuele acties werd FC Kerkrade West dik verdiend met 0-6 verslagen.
In een spannende laatste wedstrijd thuis tegen hoofdklasser RKTSV liep WDZ in de eerste helft al snel uit naar een 4-0 voorsprong. In de 2e helft kwam de tegenstander sterk terug. Uiteindelijk won WDZ ook deze laatste wedstrijd met 5-3 als eindstand. Met 9 punten uit 3 wedstrijden is WDZ 1e geworden in de poule en door naar de volgende ronde in de bekercompetitie. Namens ouders en trainers een grote pluim voor de spelers van dit team.De O12 bevindt zich in goed gezelschap. Verder in de beker gaan:
WDZ 1, VR1, O19-1, O13-1, O12-1, O10-1 en O8-1.
Proficiat en succes!


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina