hoofdsponsor
subsponsoren

WD2.0MER: WDZUGABE

Nadat wij twee weken geleden een mooie seizoensafsluiting hadden, moest en zou nog een keer, voordat de zomervakantie van start zou gaan, een activiteit voor de kinderen plaatsvinden.
Zaterdag stonden bijna 70 kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar in de startblokken om deel te nemen aan de WDZugabe. De kinderen werden in 12 teams verdeeld en zij moesten het tegen elkaar opnemen bij een zestal spellen. De meisjes, bestaande uit vier teams, kregen vandaag speciale aandacht en werden begeleid door een aantal speelsters van ons eigen vrouwen team.Het programma bestond uit honkbal, sjoelen, golfen, bowlen, biljarten en jeu-de-boule. Het leuke van deze spellen was dat de kinderen alleen de voeten mochten gebruiken en dat er gespeeld werd met een voetbal. Het fanatisme bij de teams was mooi om te zien, maar bovenal werd er veel plezier gemaakt.
Na de zware inspanningen werden de kinderen allemaal getrakteerd op een verkoelend ijsje. En omdat de zon ook aanwezig was, smaakte dat best.

In de vakantieperiode gaan we zeker niet stilzitten. Op drie vrijdagmiddagen staan de WDZjeugddagen op het programma. Deze zijn op 30 juli, 13 augustus en 27 augustus. Iedereen tot en met 13 jaar kan zich hiervoor aanmelden op onze site: https://www.vvwdz.nl/wdzomer/
Wij wensen iedereen een fijne vakantie.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina