hoofdsponsor
subsponsoren

VETERANEN TOERNOOI

Zaterdag 9 juni vond op het Sportpark Neerhagerbos onder prachtig zomerse omstandigheden alweer de 42e editie van het WDZ veteranentoernooi plaats.
Er namen in deze aflevering van het toernooi 6 teams deel, te weten Bekkerveld, Miranda, SFV Grenzenlos, Sportclub ‘25, WDZ 1 en WDZ 2.
Er werd gespeeld in één poule en na het spelen van een halve competitie kwam het volgende eindresultaat uit de bus:
6e plaats Miranda, 5e plaats WDZ 1, 4e plaats SFV Grenzenlos, 3e plaats WDZ 2, 2e plaats Sportclub ‘25 en winnaar werd evenals in 2017, Bekkerveld.
Kijk verder onder Lees meer.
Bij de prijsuitreiking sprak Kees de Heus dank uit naar de vrijwilligers, de Rode Kruis verzorgers,
sponsoren en deelnemers. Hierna kregen de teams op de eerste vier plaatsen een enveloppe met
inhoud, terwijl de toernooiwinnaar ook nog de wisselbeker in ontvangst mocht nemen.
De scheidsrechters hadden gekeken naar het sportiefste team, waarvoor de fair play wisselbeker ter beschikking was gesteld. Dit jaar mocht WDZ 1 deze in ontvangst nemen.
Normaal gesproken wordt het toernooi met de prijsuitreiking afgesloten, maar deze keer volgde
nog een bijzondere uitreiking. Tijdens het toernooi bezocht dhr. Eric Brouwers, de beheerder van de website kwizzmaster.nl en organisator van gezellige quiz- of spelavonden voor particulieren en bedrijven,het wedstrijdsecretariaat. Hij stelde een extra prijs ter beschikking in de vorm van het spel „Rondje zuid Limburg – RODA JC“. Gedurende het toernooi speelde Miranda de eerste vier wedstrijden zonder enig doelpunt te scoren, terwijl dit in de laatste wedstrijd opeens wel lukte. Zodoende kon worden vastgesteld dat kwaliteit wel degelijk aanwezig was en wekten ze de indruk dat er een „spelletje“ met de tegenstanders was gespeeld. Miranda kwam het spel dus duidelijk toe en de oudste speler, John Küter, mocht dit in ontvangst nemen.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina