hoofdsponsor
subsponsoren

AFSLUITING O7

Zaterdag 16 juni werd het seizoen 2017-2018 door de O7 afgesloten. Rond de klok van 11.00u was het verzamelen bij WDZ, voor de gelegenheid hadden de leiders de hulp ingeroepen van een aantal ouders. Gestart werd met een “stevige" wandeling, onder een stralend zonnetje ging het door de velden naar de natuurspeeltuin in Bocholtz. Onderweg werd regelmatig gestopt om de groep weer bij elkaar te laten komen, zo aan het einde van het seizoen bleken er aanzienlijke verschillen in conditie en wandeltempo.
In de speeltuin hadden enkele mama‘s al alles in gereedheid gebracht voor een heuse picknick. Genoeg dekens voor iedereen om op neer te ploffen, en natuurlijk eten en drinken. Maar toen de wandelclub van de O7 in de speeltuin was gearriveerd, waren het vooral de leiders en ouders die neerploften… de kids gingen meteen schommelen en roetsjen. Kijk verder onder Lees meer.Na een half uurtje spelen begon iedereen toch wel trek te krijgen, dus tijd voor de picknick. Fruitsticks, harde en zachte broodjes, sap en chocomel, een waar feestmaal, aan alles was gedacht. Tussendoor werden de leiders nog verrast met een dankwoord en een smakelijke attentie (waarvoor dank J), het kon niet op. En toen het energieniveau weer op peil was, werd natuurlijk weer verder gegaan met schommelen en roetsjen en, hoe kan het ook anders, voetballen!
Als het leuk is, gaat de tijd snel, dus voor we er erg in hadden was het alweer tijd om te vertrekken. Iedereen pakte nog wat te eten en drinken, alles werd opgeruimd, en de weg terug werd gestart. De verschillen in tempo waren nu nog groter, de snelwandelaars waren om precies 2 uur terug bij WDZ, terwijl de groep met de rode lantaarn zo‘n 5 minuten later arriveerde.
Een mooie gezellige afsluiting van een leuk seizoen. Namens de trainers een groot “dank jullie wel" aan het organisatiecomité en de ouders die ons hebben geholpen!
Waar we aan het begin van het seizoen van start gingen met 1 trainer en 9 spelers, zijn we het seizoen geëindigd met 5 trainers en 14 spelers! We hebben goed getraind, leuke wedstrijden gespeeld, sommige gewonnen, sommige verloren, maar vooral veel plezier gehad, en dat is toch het belangrijkste van alles. Tot volgend jaar op de velden.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina