hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ JO9-2 KAMPIOEN

Het team van de JO9-2 was al kampioen voor aanvang van de laatste wedstrijd tegen Amstenrade JO9-1. De ontmoeting met het op de tweede plaats geëindigde Amstenrade mocht dus als een huldigingswedstrijd gezien worden. De wedstrijd ging weliswaar verloren, maar dat zal ook wel te maken hebben gehad met het feit dat de jonkies al in een feestroes verkeerden. De spelers verweerden zich kranig met aan het hoofd de geweldig keepende Renée Ritzen......
Lees verder onder Lees meer
Direct na afloop barstte de feestvreugde los. Confetti-kanonnen werden afgeschoten en de leiders werden met water gevulde ballonnen bekogeld. De kinderchampagne werd ontkurkt, een klein slokje werd her en der genomen en met de rest werd vrolijk in het rond gespoten.
In de kleedlokalen zetten zich de feesttaferelen voort en even later gingen alle feestregisters in het clubgebouw volledig open.
Proficiat spelers en leiders met deze prachtige prestatie.


Op de foto:
Staand v.l.n.r.: Mascotte ‘t Juupje, Chanaika America (leider), Renée Ritzen, Fedde Lux, Reg Copier, Dante de Jong, Finn Ritt, Tom Heltzel (leider) en Cyril Lux (Leider).
Knielend: Viggo Heltzel, Riley Coerver, Nigel Coerver, Ilya Ozek en Luuk Habets (leider).Bron: PR Commissie


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina