hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ SJPASSOAVEND 2019

Op de eerste vrijdag na 'd'r 11de van d‘r 11de', staat de traditionele Sjpassoavend weer op het programma. Op vrijdag 15 november barst het carnavaleske feest weer los in de Narretempel op de Bocholtzerheide. Zoals voorgaande jaren staat er wederom een keur aan bekende Limburgse artiesten op de timetable. Tevens kun je nogmaals nagenieten van een schitterend WDZestig in de speciaal ingerichte WDZilentDisco die vanaf 19.33 op volle toeren draait.
Het programma zal, om 20.11, met het alom bekende Tieëkezinge geopend worden. Dit onder leiding van niemand minder dan Ronny Ron & Marvin Everaartz. Na de Grand - Opening zullen Paul & Leo, La Bamba, Bjorn & Mieke en Big Benny het aanwezige publiek meenemen in een rollercoaster aan bekende carnavalsliedjes. Als Grand Ė Finale zal carnaval-DJ Jeroen de kantine helemaal op de kop zetten.
Zorg ervoor dat dit feestje niet aan je neus voorbij gaat! Het belooft een rood-geel-groen avondje te worden!
Kaarten zijn te verkrijgen voor 10 euro per stuk bij de leden van de Road va Veer (Roy Kisters, Ralph Schepers, Bert Schijns en Roger Wetzels) of te bestellen via activiteiten@vvwdz.nl
Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina