hoofdsponsor
subsponsoren

BEKERWEDSTRIJD UOW ‘02 1 - WDZ 1

Op zondag 15 september speelden de mannen van het WDZ vlaggenschip de laatste bekerwedstrijd in de poulefase. De voorgaande twee wedstrijden waren beide winnend afgesloten, nu was een gelijkspel voldoende om in de knock-out fase van de bekerstrijd te komen.
In de eerste helft speelden beide teams voorzichtig, er kwamen wat kansen, maar de doelverdedigers bleken vandaag in een uitstekende vorm te steken en hielden hun doel schoon.
In de tweede helft trok WDZ het spel meer en meer naar zich toe. In de 50e minuut was het raak, vanaf rand zestienmeter gebied schoot Jop Bleijlevens de bal hard tegen de touwen. Tegen het uur kwam de gelijkmaker, uit een hoekschop kopte Edwin van Els de bal laag in de hoek.
Nu golfde het spel in de aantrekkelijke wedstrijd heen en weer, er kwamen fraaie kansen over en weer. Pas enkele minuten voor het eind kwam de verlossing. Roy Flekken schoot uit een vrije trap de bal hard en zuiver in de benedenhoek. Zo kwam de 1-2 eindstand op het scorebord. Negen punten dus uit drie wedstrijden, waarin in alle drie een puike prestatie door alle spelers werd geleverd.
Veel succes mannen in de competitie! Foto's: René FlekkenGeplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina