hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ BIERCANTUS

Vergeet de kerstmarkt, stel je skivakantie maar even uit en ook die nieuwjaarsplannen kunnen wachten - eigenlijk kan heel 2020 wel even wachten - want dit is bucketlist material!
Op vrijdag 13 december staat de WDZ-kantine in het teken van muzikaal vermaak, entertainment en samen drankjes doen. De deuren gaan om 20.00 uur open en om 21.00 uur begint de cantus. Wees op tijd, want als de deuren gesloten, zijn kom je niet meer binnen!
Lees verder onder Lees meer.
Tijdens de biercantus zitten alle deelnemers aan lange biertafels die opgesteld zijn voor het podium waar de zangers hun liedjes zingen. Wanneer de voorzanger de liedjes speelt worden alle deelnemers geacht om uit volle borst mee te zingen. Niemand kan zeggen dat hij de tekst niet kent, want iedereen krijgt bij aanvang van de cantus een liederenboekje waar alle teksten van de liedjes in staan.
Tijdens het zingen mag niet gedronken worden, waardoor op de momenten dat het wel mag er soms een goede teug genomen wordt.
Oftewel, een biercantus garandeert 100% gezelligheid, zang en feest!
Wij hebben er zin in! Jij ook? Koop dan met je vriendengroep/team/familie je cantuskaarten of een eigen tafel (10 personen) bij Marc Schröder, Koen Brands of Ralph Schepers. De kosten zijn €17,50 p.p. en dit is inclusief bier gedurende de cantus (deze zal ongeveer 2 uur duren).Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina