hoofdsponsor
subsponsoren

1e ELFTAL NEEMT AFSCHEID VAN PAUL, HARRIE EN DANNY

Op zondag 14 mei speelde het eerste elftal de laatste wedstrijd van de competitie in Landgraaf tegen Sylvia. Na terugkeer in het WDZ clubgebouw nam leider Wiel Ramakers het woord en richtte zich te midden van de aanwezige selectiespelers tot drie personen die het eerste elftal van WDZ gaan verlaten.
Trainer Paul van Putten gaat na drie jaar WDZ verlaten om volgend seizoen onze nieuwe trainer René Küpper bij KVC Oranje op te volgen. Paul gaan we dus volgende competitie terugzien. Wiel dankte Paul voor zijn grote inzet bij WDZ. We hebben weliswaar in de drie jaar geen prijzen gewonnen, maar we mogen toch tevreden terugkijken op een goede sportieve periode.


Grensrechter Harrie Kisters legt na een jaar weer de grensrechtervlag neer. Hij wil zich volledig wijden aan de taak van scheidsrechterbegeleider en ondersteuner van het wedstrijdsecretariaat wat de scheidsrechters betreft. Ook aan Harrie sprak Wiel dank uit.
Danny Stommen wil volgend jaar een trapje lager voetballen en gaat de gelederen van het derde elftal versterken. Wiel bedankte Danny voor zijn inzet voor het eerste elftal.
We wensen allen veel succes in hun verdere leven.


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina