hoofdsponsor
subsponsoren

10E JAN WEIJERS MEMORIAL ZAALVOETBALTOERNOOI

Ook dit jaar zal ons gezellige onderonsje, het Jan Weijers Memorial Zaalvoetbaltoernooi op oudejaars dag gehouden worden in de Sporthal Bocholtz en wel voor de tiende keer in het vaste programma en in de vertrouwde sfeer. De eerste wedstrijd begint om 10.00 uur en de prijsuitreiking staat gepland voor half vier.
Inschrijven per team is alleen mogelijk via het formulier op het prikbord in de kantine. Er is plaats voor maximaal 8 teams en per team max. 8 deelnemers. Dus wees er snel bij, want vol is vol.
Deelnemen is mogelijk voor WDZ-leden van 16 jaar en ouder. Dus niet alleen actieve spelers, maar ook veteranen, trainers, jeugdleiders enz. zijn welkom. Per persoon wordt er een bijdrage van € 3,00 gevraagd.
Op het inschrijfformulier in de kantine kan ieder team aangeven of men gebruik wil maken van eigen shirtjes (opgave van de kleur) of van door WDZ beschikbaar te stellen shirtjes.

Voor eventuele vragen kun je bij de organisatie terecht: Harrie Kisters, 06-83 65 93 15 en Wim Mennens, 06-57 32 72 05.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina