hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ BEGINT OEFENCAMPAGNE MET EEN ZEGE

WDZ 1 - SV Argo 1 3-2
In de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen hadden de beide trainers van der Luer en Kremers met de nodige afmeldingen vanwege vakanties te doen. Ook werden her en der wat jeugdspelers ingepast. Dit alles resulteerde in wat stroef verloop van de vele acties binnen de lijnen. Ondanks dat was het best een aantrekkelijke wedstrijd voor de trouwe supporters, die hier al lange tijd naar hadden uitgekeken.
In de beginfase had de thuisploeg het betere van het spel wat enige fraaie kansen opleverde. Tot tweemaal toe kwamen de voorwaartsen vrij voor de keeper, maar deze weerde even zo vaak met de voet af. Allengs kroop SV Argo wat uit de schulp en een van de eerste kansen leverde meteen een goal op. Luca Schijen soleerde door de verdedigde en rondde fraai af in de lange hoek.Vlak voor rust veerde de ploeg van Martin Kremers op. Vijf minuten voor rust scoorde Dean Canisius de gelijkmaker en twee minuten later bracht Ruben van Vark WDZ op voorsprong.
Na de pauze werd er driftig door gewisseld en dat kwam vloeiend spel niet ten goede. Het kwam steeds meer op individuele acties aan en die zijn wel besteed aan de spits van WDZ, Jop Bleijlevens. In de 50e minuut wist hij al te scoren, maar helaas uit buitenspelpositie. Vijf minuten later bekroonde hij een onnavolgbare solo met een keihard schot in de kruising.
Een kwartier voor het einde kwam SV Argo weer iets dichterbij door een treffer van Rik Oberndorff, maar toen was dan ook het kruit aan beide zijden verschoten. De wedstrijd ging uit als de bekende nachtkaars. Een leuke voetbalavond voor het publiek en voor de trainers genoeg stof om verder te sleutelen.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina