hoofdsponsor
subsponsoren

KICK OFF JEUGDAFDELING

Aan jeugdspelers en ouders,
Ondanks dat er niet gevoetbald wordt, is de zomer toch altijd een spannende tijd binnen onze voetbalvereniging. De velden moeten vertroeteld worden in de hete zomerzon en zeker dit jaar hadden de mannen daar de handen vol aan.
Voor de teams, trainingen en wedstrijden moet uiteraard ook veel voorbereid worden maar doordat vrijwel iedereen geniet van zijn of haar vakantie is het niet altijd eenvoudig om de juiste mensen te pakken te krijgen. We zijn druk bezig de laatste puntjes op de i te zetten zodat we volgende week lekker van start kunnen! Meer informatie over bijvoorbeeld trainingstijden volgt in de komende dagen.
Zaterdag beginnen we traditioneel het seizoen met onze Kick Off. Die is vooral bedoeld om te checken of iedereen nog weet waar het voetbalveld ligt en (hernieuwd) kennis te maken met teamgenoten en trainers. We doen dat met een compact programma waarin alle teams een uurtje aan de slag kunnen. Het schema daarvoor is als volgt:
• Van 10:00 tot 11:00 uur: O07 t/m O11
• Van 11:00 tot 12:00 uur: O13 t/m O17
De bambini en de O19 starten op hun eigen moment en worden/zijn daarover geïnformeerd door de eigen trainers.
Zorg dat je aanstaande zaterdag op tijd aanwezig bent en dan gaan we er vanaf die zaterdag samen een geweldig seizoen van maken!
Jeugdcommissie WDZ


Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina