hoofdsponsor
subsponsoren

WDZ ORGANISEERT UNIEK ORANJEFESTIVAL !

Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar WDZ. Zij genieten daar van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Maar zeker meer jongens en meiden uit de buurt zouden graag bij onze voetbalclub horen, waar ze heerlijk kunnen sporten in hun eigen omgeving. Om geïnteresseerde kinderen de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert WDZ op 22 mei 2021 een uniek Oranjefestival op sportpark Neerhagerbos.

Oranjefestival
WDZ werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de vereniging, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de voetbalverenigingen. WDZ ontvangt hierin speciale Oranje-hesjes om het gebeuren helemaal in de sfeer van ons Nederlands elftal te brengen.Voetballen als Oranje!
De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen het festival, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Aanmelden
Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Onder https://www.knvb.nl/oranjefestival/wdz/936 staat het WDZ Oranjefestival vermeld. Daar vind je meer informatie en de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit WDZ volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Meer informatie of vragen ?
Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met WDZ contact opnemen. Dit kan via activiteiten@vvwdz.nl.Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina