hoofdsponsor
subsponsoren

LED‘S PARTY BIJ DE DUURZAME CLUB

WDZ heeft na een jaar heel hard werken het project "DUURZAME CLUB" afgerond. Aan de ene kant was het zelf energie opwekken middels zonnepanelen al enige jaren geleden opgepakt. Nu was de andere kant aan de beurt, het bezuinigen op het gebruik van energie. De verlichting in kleedlokalen en kantine is helemaal vervangen door LED verlichting. In alle ruimtes zijn bewegingsschakelaars aangebracht. De diepvriezers en de oude wasmachines zijn vervangen door zeer energiezuinige apparatuur. Op de voetpaden langs de velden is LED verlichting aangebracht. En nu is ook de conventionele veldverlichting op de velden A en C vervangen door LED lampen. En op ons hoofdveld, veld B, staat een spiksplinternieuwe wedstrijdverlichting met LED lampen uiteraard.
LEES VERDER ONDER: Lees meerHet project is financieel mogelijk gemaakt door subsidies van rijks- en provinciale overheid, een bijdrage van de gemeente Simpelveld en sponsoring van de Rabobank, elektro Scheppers en RTV Geelen. De veldverlichting is gerealiseerd door Insta Zuid. Een aantal WDZ vrijwilligers heeft een enorme berg werk verzet, waarvoor onze hartelijke dank.
Alle reden voor een feestje en dat gaan we dan ook houden. Op vrijdag 7 februari nemen we de lichtinstallatie officieel in gebruik met een vriendschappelijke wedstrijd tegen de derde divisie club Groene Ster, waarna een daverende LED‘s Party volgt.

Programma
19.30 uur: Inzegening lichtinstallatie
19.50 uur: Line up
20.00 uur: WDZ 1 - Groene Ster 1
21.45 uur: LED‘s Party
Geplaatst op: -


« Terug naar vorige pagina